Vælg et pladsbesparende væghængt toilet

Vores badeværelse er på ingen måde blandt de største, der findes derude, og det kræver derfor lidt snilde at få det til at fungere, så der er plads til det hele, men så det samtidig ikke bliver for trangt. Jeg vil helst undgå den følelse af, at et brusebad er noget, der foregår oveni håndvasken og toilettet, så derfor skal der spares plads, hvor der kan.

Vi er blevet enige om et væghængt toilet

I forbindelse med at vi gerne ville flytte rundt på det hele og få renoveret rummet, er vi blevet enige om, at det skal gøres ordentligt fra starten af. Det skal være lækre ting, der bare virker, men som samtidig er pladsbesparende. Men det er dyrt at renovere, så vi ville samtidig gerne spare penge på det hele.

Vi kiggede rundt på nettet efter muligheder for at få de ting, vi gerne ville have på badeværelset. Det skulle holdes i lyse farver for at åbne det lille rum op, og det skulle samtidig være med en håndvask, der var dyb, men ikke for stor, med et lækkert armatur til og en lækker bruser oveni. Det hele fandt vi det samme sted til gode priser og med hurtig levering.

Det perfekte lille badeværelse

Når der ikke er nogen vægge, der kan flyttes, og rørene er, som de er, så begrænses man lidt. Men vi fandt alt det, der passede til det lille rum, og den løsning, vi endte med, fungerer så perfekt.

Lyse vægge, et væghængt toilet, der sidder helt op ad væggen, en lille håndvask med et flot armatur og en bruseniche, der er lukket af fra resten. Det bliver ikke bedre, og det er ingen sag længere lige at tage et bad, inden gæsterne kommer, for der er ikke vådt over det hele, som der var tidligere.