En god start på dagen

Så rundede jeg et skarpt hjørne, og jeg vidste, jeg gerne ville fejre det med familien om aftenen, så med venner og kolleger blev det til brunch for 40 mennesker. Det var dog med noget bæven, jeg lod min kone bestemme, at vi skulle have maden udefra. Jeg er vild med mad, og at andre skulle lave min mad, og netop catering, som min blog ofte har hudflettet, passede mig virkelig dårligt.

Det var en god beslutning

Min kone insisterede dog, og hun havde oven i det allerede arrangeret, at det var et firma, som de havde brugt på hendes arbejde, som hun mente ville kunne leve op til mine vanvittige krav, så de kom med brunchen.

Jeg må bøje mig i støvet og give mig bedre halvdel ret. De levede fuldt op til mine strenge krav til brunch ud af huset. Fra servering til selve retterne var der intet, som jeg kunne udsætte på maden. Uanset om det var de hjemmelavede miniquiche eller det friskbagte brød, var huset fyldt af gæster, som lovpriste maden. Der var meget stor begejstring for alle retter, og jeg var bestemt en del af koret.

Super service – super mad

Dem, der kom med maden, var yderst professionelle, og de besvarede beredvilligt spørgsmål om ingredienser, og der var også et enkelt spørgsmål om allergi, som de fik besvaret.

Jeg havde ingen idé om, at der fandtes catering derude med så stor en passion for den mad, de leverede. Det var en øjenåbner for mig, og er der nogen, som leder efter catering, så ved jeg da bestemt godt, hvem jeg vil anbefale, de skal bruge. Aldrig har jeg i mit 50 år lange liv fået catering i den kvalitet, og jeg er glad for, at jeg nu kan give dem min bedste anbefaling med på vejen, for det fortjener de sammenlignet med mange af deres kollegaer og konkurrenter.