Grøn er vårens hæk

Men det er min te også, og som det spirende forår så er det en af de små glæder, der er i livet, og jeg ville ikke undvære nogle af dem.

Jeg har, siden jeg var ganske ung og havde en kæreste, som dyrkede yoga, været vild med te. Det var ikke i hendes hverdag, at der skulle drikkes kaffe, for det gav uro i kroppen, og det harmonerede ikke med at dyrke yoga. Jeg var ikke selv til yoga, men deres te fandt jeg meget lækker.

Jeg køber min te online

Jeg har siden fundet en grøn te, som jeg er vild med, og den er ikke svær at få hos min nye leverandør, der altid har den på lager.

Der er flere, som udbyder min te, men de er ofte meget dyre, og jeg har kigget rundt, men det var først, da min kone kom og viste mig, hvor min datter købte hendes te, at jeg kom på rette spor.

Jeg surfede lidt rundt på den hjemmeside, som min kone havde givet mig, de havde et enormt sortiment, og de havde heldigvis også den, som jeg helst ville drikke, så nu kunne jeg heldigvis få fyldt mit lager op igen.

De har de bedste priser

Det bedste ved det hele var nu, at de havde min te til en pris langt mindre end deres konkurrenter, og de lovede på deres hjemmeside, at de kunne levere den hurtigt, så slap jeg for at skulle skifte te for et par dage, for jeg ville jo helst holde mig til den, som jeg bedst kan lide.

Jeg må sige, at de holdt alt, hvad de lovede. De leverede hurtigt en stor portion, og de gik ikke ned på kvaliteten af deres varer. Det er kun prisen, som er lav, alt andet er af højeste kvalitet – også deres service.