Denne fantastiske plante skal du kende

Måske kender du den allerede, og måske gør du ikke. Måske har du den allerede til at stå fast i skabet på badeværelset og bruger den jævnligt til diverse hudskavanker. Hvis ikke den allerede er fast inventar i dit hjem, er det på tide, den bliver det, for det er nemlig et helt fantastisk vidundermiddel. Det er naturligvis aloe vera-planten, vi taler om, og herunder kan du læse lidt mere om alle de gode virkninger, den har. 

Aloe vera fås i mange størrelser og udgaver. Først og fremmest kan man have den som stueplante i sit hjem. Her kan man skære lidt i den efter behov, hvorefter man presser dens helende og fantastiske væske ud af planten. Dog er der rigtig mange, der nøjes med at købe planten som lotion, gel eller endda som kosttilskud i form af en drikkevariant. 

 

 

Som lotion er aloe vera meget populær. Det skyldes, at den både har en kølende, blødgørende og fugtgivende effekt på huden. Derudover er den i sin reneste form uden parfumer, farvestoffer og andet, der ikke altid er godt for huden. En aloe vera-bodylotion kan bruges som regulær lotion på hele kroppen, men er specielt god til solskoldet hud. Har man decideret fået skader på huden i form af en slem skoldning, frostskader eller måske hudeksem, kan det være nødvendigt med en aloe vera-gel, der indeholder næsten hundrede procent aloe vera. Plantens helende egenskaber har en meget positiv effekt på hudskader i form af eksem, skoldning samt mindre sår og rifter. 

Som en sidste mulighed kan man også vælge at booste sin krop indefra med en daglig aloe vera-drik, der fungerer som kosttilskud. Planten synes nemlig også at være rigtig god for dig som drik. 

Uanset hvilket slags aloe vera-produkt du vælger, vil vi dog anbefale dig at vælge rene og naturlige produkter med meget stort indhold af aloe vera, så du ikke risikerer diverse parfumer og harmfulde kemikalier, der er alt for hårde ved huden.