Massevis af frisk frugt til alle ansatte

Er der noget bedre end en levering af frugt på arbejdet? Det synes mine ansatte og jeg i hvert fald ikke, og vi nyder, at der to gange om ugen kommer en ny portion, vi kan nyde, når den lille sult melder sig, og når vi bare lige har lyst til noget lækkert.

Helt frisk frugt, der smager vidunderligt

Den frugt, vi får leveret, er utrolig frisk. Det er bare en af de mange fordele, der er ved at vælge Frugtcompagniet. De forstår til fulde, hvad det vil sige at stå for levering af frugt. Altid til tiden og altid frisk. Samtidig til priser, der gør, at vi helt sikkert fortsat og fremadrettet skal have leveringer løbende.

De er samtidig meget fleksible, så vi kan lukke ned for leveringerne, når der holdes ferie. Det er ikke noget problem, og så slipper vi for et madspild, ingen kan være tjent med. Skal vi bruge mere, så kan det også klares.

Den mest populære ordning, der er her på stedet

I sidste måned lavede vi en medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Der var mulighed for at nævne alle de gode ting og alle de dårlige, og det, der fik den bedste ros med, det var frugtordningen.

Vi har flere goder end det, så for mig, der har fået det indført, har det virkelig været et klap på skulderen af alle de ansatte, og det har samtidig vist ledelsen, at dette er en ordning, der er mere end bare værdsat alle steder i virksomheden.

Jeg havde nu godt kunnet sige det før den undersøgelse, for frugten får altid ben at gå på, og det er altid et godt tegn. Der er derfor overhovedet ingen tvivl om, at Frugtcompagniet får lov til at forsætte deres leveringer af lækker, frisk og velsmagende frugt til mig og alle de ansatte.