Te er bare helt fantastisk

For mig er det helt logisk, at te er blevet drukket i tusinder af år i Asien. Og at så mange andre kulturer rundt om i verden har deres ene varme drikke, som gør det samme som te. For andre igen er te en medicin, der alt efter teen kan kurere al slags dårligdom. For mig er det bare en fantastisk drik, som jeg hellere vil have end alt andet varmt som koldt.

Min energibooster

Te indeholder koffein lige som kaffe, men da jeg ikke rigtig bryder mig om smagen af det sidste, så få jeg mit boost fra te. Jeg er til klassiske teblade, helst den sorte af slagsen, men jeg nyder også den grønne.

Det er igen en smagssag, men for mig er der kun rigtig te, og den tørrede og oxiderede af slagsen er den, der smager bedst. Der må gerne være andre blade eller æteriske olier i, så der kommer en mere blomstrende smag, for det er med til at understrege, hvor godt te står sammen med rigtig mange andre ting. Det kan gør den naturligt sd, så den ikke skal sødes med sukker, og den kan blive mere blomstrende, som en sommerdag.

Netbutik med stort udvalg

Hvorfor ikke flytte købet af te online? Som med så meget andet er udvalget både større og bedre på nettet, derfor handler jeg te her. Rettere sagt så handler jeg altid sort te i den samme forretning, for her er kvaliteten fantastisk. Jeg har høje forventninger til både kvaliteten og smagen af min te, og mine forventninger bliver altid indfriet, når jeg handler her.

Så ser jeg ingen grund til at købe ind andre steder, for de kan sikkert ikke levere lige det, jeg gerne vil have, eller også så er der priser ikke det, jeg har lyst til at betale for min luksus.