Blødt og behageligt

Der er heldigvis forskel på kvinder, og ingen af os er ens. De fleste er nok til en bh, der har bøjer, men det er et af det steder, hvor jeg skiller mig ud. Det er ikke lige mig, jeg synes, de skær i huden, og det er ikke så behageligt. Men det kan være svært at finde noget som det, uden det er for meget en sports-bh. Det er ikke lige det, jeg har lyst til at have på til hverdag, for det skal også være noget, der sidder pænt under tøjet.

Som sæt eller bare som bh

Jeg kan også godt lide sæt. Der er noget særligt over at ens undertøj matcher. Ingen ved det, men jeg gør, og jeg føler mig bedre til mode på den måde. Derfor er det godt at Anita bh også kommer med matchende underdele, hvis man er til det. Det er et rigtig godt mærke, også til sådan nogle som jeg, der foretrækker de helt bløde bh’er.

Der er nemlig et rigtig stort udvalg af alle slags og nærmest i alle størrelser. Noget de færreste forretninger derude kan prale med. Jeg er blevet så glad for det mærke, at jeg er holdt op med at kigge og prøve andre steder. Og så er det nemt og billigt at købe dem online. Kundeservice hjalp mig rigtig meget første gang, så jeg var sikker på at få den helt rigtige størrelse. Den slags kan være lidt svært, især på nettet.

Fra inderst til yderst

Der er ikke noget, der kan ødelægge ens dag end undertøj, der gnaver eller kravler. Den slags findes ikke længere for mig, og det er endnu e god ting ved dette mærke. Det bliver nemlig siddende, som det skal. Ingen stropper ned af armene eller mærker i siderne. Kun komfort, og det er jeg en stor fortaler for.