En kort støvle der er perfekt

Jeg er helt vild med korte støvler. Det kan være alt fra bikerstøvler til de lidt mere elegante, for det er støvler, der passer til alle slags bukser. Jeg kan have et lidt mere råt look, lidt mere elegant eller helt casual. Det afhænger af støvlerne, bukserne, og hvad jeg ellers har på.

God kvalitet hele vejen

Noget andet, der er rigtig vigtigt for mig, når jeg køber støvler, er kvaliteten. De skal være i en god kvalitet, lavet af læder og holdbare. Ellers er det for mit vedkommende spild af penge, for de vil ikke holde længe så.

Derfor sværger jeg til mærker som Rieker sko og tilsvarende, for her er ikke kun kvaliteten i top, men også pasformen og designet. Det er nemlig det hele værd at investere i godt fodtøj, for kun der får du hele pakken.

Et andet godt råd fra min side det er at købe dem på nettet. Der er nemlig gode forretninger derude, der fører alle de bedste mærker, hvor du kan finde det helt rigtige hver eneste gang. Det gør det hele lettere for mig, og derfor vil du også kunne nyde godt af det.

Det er de små detaljer

For mig har et par gode støvler enten lynlås eller elastik i siderne. Det gør det så meget mere behageligt at tage dem af og på, for det kan faktisk være svært at presse fod og ankel ned i et par støvler.

Det er et af de områder, hvor Rieker altid imponerer, for den slags detaljer tænker de over i deres design, og de får de praktiske løsninger til at være en lækker detalje og en del af designet, så det ser helt naturligt ud.

At have sans for den slags understreger over for mig, at der er tale om et godt, gedigent produkt.