Det sidste finish på badeværelset

Vi fik lavet et nyt badeværelse, og det er bare lækkert. Men for mig, så skal alle detaljer være i orden. Ikke kun de store linjer med klinker og bruseniche skal stå knivskarpt, de sidste detaljer skal det samme. Det er den finish, der viser, at det hele er veludført arbejde, og at der er tænkt over alle detaljer uden undtagelse.

Det er her VVS får betydning

Ikke kun skal rørene sluttes til og fungere, men det må også gerne se både pænt ud, virke optimalt og være let at holde rent i hverdagen. Derfor skulle vi finde den bedste blikkenslager i København til at udføre det arbejde. Når jeg kigger på andre menneskers hjem, og da vi i sin tid var ude og kigge på huse, da vi gern ville købe, så var den manglende finish nemlig det, eg altid bemærkede.

Det ser sjusket ud, og det får mig til at tænke, at arbejdet ikke er udført godt nok, og problemer vil opstå på et eller andet tidspunkt. Få det nu lavet ordenligt fra starten af, så får du noget, der holder og virker resten af livet. Eller i hvert fald i rigtig mange er, som meningen også er. Jeg håber, vi ikke skal have bygget nyt badeværelse før vi en gang er gået på pension.

Detaljeorienterede håndværkere

Derfor valgte vi kun håndværkere, der så på vores projekt med samme øjne som os. Her vil jeg især fremhæve de blikkenslagere, der arbejde på badeværelset. Ikke kun havde de fokus på detaljerne, men de kom også med andre løsninger end dem, vi selv havde tænkt på. De fortalte, hvorfor vi skulle gøre tingene på en bestemt måde, og hvad resultatet ville blive, samt at det ville vi ikke fortryde.

Og de havde jo ret. Det ser fantastisk ud, og det fungerer helt perfekt i hverdagen.