Find de bedste produkter på blogsiden hos kidsnbaby

Som nybagte forældre er der mange spørgsmål, forvirringer og meget at være i tvivl om.
For det første skal man finde ud af, hvordan det er pludselig at være i forælderrollen, men man skal også til at acceptere at man har fået en ny identitet, hvor man hedder mor eller far og ikke sit eget navn. Derudover skal man til at lære den nye, lille guldklump at kende. Vi brugte især meget tid i starten med vores dejlige datter, for at lære hende at kende og finde et navn til hende. Vi havde nemlig besluttet, at vi ikke ville give hende et navn, før vi havde mødt hende og fundet ud af, hvad hun var for en filur. 

Når man bliver forældre, er der også gode råd fra alle sider. De bliver naturligvis givet i bedste mening, men for os var det vigtigt også selv at have ro til at finde ud af, hvordan vi ville være som forældre, og hvordan vi ville gøre tingene. Det har derfor krævet enormt meget tid, tålmodighed og overskud – specielt i starten.
Ud over at skulle tænke på, hvordan man vil gøre tingene, når man er blevet forældre, er der også alt udstyret at tage stilling til. Man vil selvfølgelig gerne give sit barn det bedste af det bedste, og det har derfor været vanskeligt for os at finde ud af, hvilke produkter vi skulle købe.

En side, som har hjulpet os rigtig meget er blogsiden hos kidsnbaby. Her har vi kunne læse anbefalinger fra andre forældre om de forskellige produkter, og det har derfor været langt lettere at finde ud af, hvilke produkter der var de bedste.

Autostole
Gennem blogsiden har vi fundet ud af, hvilken autostol, der ville være den bedste at købe til vores datter. Vi var især kræsne med autostolen, fordi det så hurtigt kan gå galt i trafikken, og især et lille barn kan komme meget alvorligt til skade i en ulykke, hvis de ikke sidder i en ordentlig autostol. Vi valgte derfor at købe vores autostol hos kidsnbaby, og vi er super glade for vores køb.

Bedside crib
Vi er begge fans af idéen om en bedside crib, så vi kunne ligge og putte med vores datter uden fare for at komme til at rulle over på hende i søvne. Det viste sig, at der var mange forskellige bedside cribs på markedet, men igenm fandt vi, gennem blogsiden fra kidsnbaby, ud af, hvilken bedside crib, der passede bedst til vores behov.

Vi kan begge varmt anbefale, at man går ind på blogsiden hos kidsnbaby og læser anmeldelser af de forskellige produkter, inden man går ud og investerer i udstyret.