Billede på lærred af høj kvalitet fra SUMOpix

Som nybagte forældre eller bedsteforældre, nye hus-ejere, eller som rejsende på sin drømmeferie vil man typisk have telefonen fyldt af billeder af guldklumpen, det store byggeprojekt eller bjerglandskaber, turistsværdigheder og romantiske solnedgange. Og med de nye teknologiske muligheder skal man ikke vente i dagevis på at få billederne fremkaldt – og man er ikke begrænset af længden på en filmrulle og prisen derfor. Man kan bare knipse løs – og opbevare det hele i skyen til glæde for sig selv og andre.

 

Begrænsningerne ligger andre steder med den nymodens teknologi. Fremvisning af billeder sker på små skærme, som ikke yder billederne retfærdighed. Men fortvivl ej – med SUMOpix kan du nemt og billigt få trykt dit billede på lærred af høj kvalitet – og det til priser, der er blandt de laveste på markedet.

 

Hos SUMOpix får du formidabel service. Det er nemt at få trykt sit billede på lærred – du uploader og tilpasser i få, nemme trin dit billede til SUMOpix, og vælger størrelsen på det lærred, du ønsker. Du kan vælge, om du ønsker at få en ramme med, om lærredet skal forsynes med sort kant, om det skal imprægneres med flammehæmmende midler – og om du ønsker billedet leveret som akustik billede. Et akustik billede er et billede på lærred, spændt ud over en plade af støjdæmpende materiale, som fungerer som lyddæmpende element i rum med dårlig akustik. Således får du både en dejlig dekoration og lyddæmpning til for eksempel din trappeopgang eller din hall med i købet!

 

SUMOpix ligger højt i kundernes anseelse. Et flot 9,9 på Trustpilot taler for sig selv – her er tale om et firma med upåklagelig service og kvalitet til prisen. Når du handler hos SUMOpix, får du 14 dages fuld returret – også selvom der er tale om dine egne billeder!