Løbet tør for inspiration til indretningen? Læs med her!

Kernefamilien, som vi kendte den engang, er lidt i opbrud, sådan endte det også for mig, drømmen endte med en ny kæreste, som kom med egne børn til den lille villa i Rødovre. Inden jeg var fyldt 40 var der dine, mine og vores børn i en pærevælling og familien var stor, nogle gange kunne det være svært at finde tiden til at trække vejret, når alle var der på en gang.

Pengene ska slå til

Når vi skal have nye møbler, så kigger vi altid på dk-boligindretning.dk, der er eksperter i boligindretning, og som regel ender vi med at købe møbler, barnevogne og andet, som vi har fundet på denne side. Jeg altid kan finde det, som jeg har brug for. Som nu hvor jeg står og skal bruge en sovesofa, da vi skal have mine to børn boende, da deres mor skal arbejde i udlandet i en periode. Så må fruen og jeg rykke ind i stuen. Det kræver en sovesofa, som kan passe ind i vores stue. Heldigvis har jeg et hus med en stor stue, så det åbnede lidt op for en sofa med plads til mange, og en som delvis omstilles til en seng.

Meget at vælge mellem

Vi vidste, vi skulle have en sovesofa med opbevaring i enten armlæn eller i nogle integrerede skuffer, for børnene ville blive installeret i vores soveværelse indtil videre. Vi kiggede en del rundt i bolighuse og på nettet, men som altid endte vi med at handle hos Manaya, ja der var alle de modeller til priser, vi ikke kunne finde andre steder. En lækker u-sofa som ville passe perfekt ind i den store stue, og som uden problemer kunne omstilles til en seng for natten. Prisen var lidt mere end forventet, for vi havde ikke kalkuleret med en u-sofa, men det er der råd for og 10 måneders finansiering rentefrit var lige den løsning vi ledte efter.