Alt til byggeri, hus og have for den professionelle håndværker og gør-det-selv manden

Professionelle håndværkere og gør-det-selv mænd og kvinder finder et kæmpestort udvalg af alt til byggeri, hus og have hos TGKSHOP. Hos Trægården Kås tilbyder man kunderne kvalitetsmaterialer til lave priser, og savner du inspiration til hus- og haveprojekter, kan du f.eks. læse mere her. Du kan enten besøge den fysiske butik i Pandrup eller bestille varer online på TGKKSHOP.dk. Ejer du et håndværkerfirma, hvor du har brug for gode byggematerialer, værktøj eller arbejdstøj for at kunne udføre det daglige arbejde til kundernes tilfredshed, så kan du med stor fordel bestille billige og sikkerhedsgodkendte kvalitetsprodukter hjem fra TGKSHOP.dk. Fordelen ved at handle online er, at du kan gøre det, når det passer ind i hverdagen, og du får dine varer leveret lige til adressen. Er du murer, tømrer eller snedker, er det vigtigt at være godt klædt på i komfortabelt og slidstærkt arbejdstøj, som du kan arbejde i mange timer om dagen, og hos TGKSHOP.dk finder du bl.a. arbejdstøj designet specielt til håndværkere fra Snickers, som er et førende mærke i Europa. Snickers arbejdstøj er meget funktionelt, og der mange lommer til tommestok, mobiltelefon og arbejdsværktøj, så du altid har det ved hånden.

Renover badeværelset med lækre kvalitetsprodukter fra Scanbad

Er du privat gør-det-selv mand eller kvinde og drømmer du f.eks. om at renovere badeværelset, så finder du alle materialer og værktøj til dit renoveringsprojekt hos Trægården Kås. Er du på udkig efter et flot og smart badmiljø til billige priser, kan du eksempelvis tage et kig på hjemmesiden Barebilligst.dk, som er et firma, der har de samme ejere som Trægården Kås. Her finder du et stort udvalg ad Scanbad Badmiljø, som er af god kvalitet og fås til lave priser. Du kan vælge mellem vaskeskabe i mange designs og farver, flotte håndvaske og spejlløsninger, så du kan få præcis det badeværelse, du drømmer om.

Dyrk dine egne grøntsager i et Vita Drivhus

Har du grønne fingre, og drømmer du om at få dit eget drivhus i haven, eller trænger dit gamle drivhus til at blive udskiftet? Så finder du et stort udvalg af Vita Drivhuse i TGKSHOP.dk, som passer til netop dine behov. Her er små, store, firkantede eller sekskantede drivhuse, hvor du kan dyrke tomater, agurker, citroner eller krydderurter, og i de større drivhuse kan du stille et lille bord op og sidde og nyde en kop kaffe eller et glas juice i skønne, grønne omgivelser. Hos TGKSHOP.dk kan du altid få professionel vejledning, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, og du kan nemt bestille varer i webshoppen på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet, og varerne leveres hurtigt til din adresse.