Alle mine krimier et sted

At kunne gå fra en masse bogreoler og hylder til at hav alle bøger samlet et sted, der intet fylder, det lyder som en drøm. Men fagre nye verden er over os, og selvom der stadig er mange bøger hjemme hos mig, så kommer der ikke nye til, i hvert fald ikke fysiske bøger. De er nemlig alle elektroniske, og de bor indeni i min Kindle.

Det er smart og praktisk

Jeg har altid været glad for krimier, og det er et område, hvor der er rigtig mange gode forfattere og dermed rigtig mange gode bøger og serier. Tidligere har det været en tanke for mig, for på sigt ville jeg næppe have plads til dem alle sammen på sigt. Alt det er en saga blot, for at have dem samlet i den lille tablet til bøger, det har gjort hele forskellen.

Fordi de ikke fylder fysisk, så har jeg med stor glæde kastet mig over nye forfattere, jeg ikke kendte endnu, og jeg har slugt dem alle som en. Der er stadig så mange, jeg gerne vil læse, og jeg ved, hvor jeg kan finde dem alle. Bøger er nemlig flyttet online, hvor jeg nemt kan finde de forskellige, og jeg kan samtidig læse en lille forsmag for at se, om det er noget for mig.

Rart med en teaser

Det er lige som bagsiden af en rigtig bog. Det giver en god idé om den gode historie, der vil folde sig ud gennem bogen, og det sælger for mig. Så er det ikke helt ukendt land, jeg bevæger mig ud i, når det er en forfatter, jeg ikke kender. Men det er lige så godt, når det er en fortsættelse på en serie, for hvad venter denne gang.

Alt i alt har min Kindle fået mig til at elske bøger endnu mere. Ikke en dårlig bedrift.