Catering til datterens bryllupsfest fra ebuffet.dk

Sidste sommer havde min datter og svigersøn besluttet sig for, at nu skulle de altså smedes i hymens lænker. Dette var for såvidt ikke noget problem. Men da de afslørede, at de havde tænkt sig at invitere over et hundrede gæster – ikke blot til receptionen, men til den fulde bryllupsmiddag – var det ikke ubetinget gode nyheder for brudens familie. Året forinden havde vi nemlig – og hold nu godt fast – holdt konfirmation, 18-års fødselsdag, studentergilde OG sølvbryllup inden for ganske få måneder. Og dette havde da slugt en del energi, plus at festbudgettet var i bund.

Billigt og nemt med catering fra ebuffet.dk

Men en løsning skulle der findes, for selvfølgelig fortjente ældstebarnet da den fest, hun ønskede sig. Men én ting stod klart: Ingen af os havde lyst til at stå med madlavning og anretning af a la carte retter til mere end 100 mennesker. Og vi havde på ingen måde lyst til at stå med opvasken bagefter. Derfor valgte vi en løsning, som baserede sig på en buffet. Vi besluttede at købe engangsservice i miljøvenlige materialer, og så bestilte vi maden fra ebuffet.dk. Det var simpelthen så nemt – i stedet for at skulle hænge i røret med en sælger, som sikkert ville lave fejl i nedskrivning af ønsker, tastede vi selv ordren i det smarte online system. Det var overskueligt og gennemsigtigt, og vi havde hele tiden styr på, hvor højt forbruget var.

Superlækker mad fra ebuffet.dk

Da maden ankom – til tiden og til døren – blev vi endnu engang positivt overraskede. Alt var 100 % frisklavet og velduftende. Det eneste, vi skulle gøre, var at anrette og pynte maden og stille den op på buffeten. Samtlige gæster roste maden til skyerne, og der var ike så meget som en krumme tilbage, da det nygifte par havde danset brudevals. Mine varmeste anbefalinger går til ebuffet.dk