3 ting du ikke må glemme, når du skal på badeferie

Badeferie er en af de mest populære ferieformer blandt danskerne. Det er der heller ikke noget at sige til, eftersom denne form for ferie giver rig mulighed for at slappe af og komme langt væk fra hverdagens stress og pres. Men hvad skal du egentlig pakke med til sådan en tur? Læs med her i artiklen og få gode råd til, hvad du absolut ikke må glemme at pakke med til turen. Så få fat i en god kuffert, og kom så i gang med at pakke.

Beskyttelse mod solen

Når du tager på badeferie, vil du hurtigt opdage, at solens stråler er noget stærkere end herhjemme. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at pakke godt med solbeskyttelse med i kufferten. Først og fremmest skal du sørge for at have en stærk solcreme med. Det vil sige, at den skal have en høj faktor – gerne højere end den, du plejer at bruge herhjemme. Hvis du alligevel skulle blive solskoldet, bør du have aftersun eller lignende med. Foruden solcreme er det også en god ide at have solbriller og solhat med. De kan skåne dit ansigt for den værste sol.

Husk det ikke altid er godt vejr

Selvom du tager på badeferie, kan du ikke være sikker på, at vejret er godt hele tiden. Derfor er vigtigt, at du ikke kun pakker shorts og badetøj. Du skal også have en enkelt langærmet trøje med og eventuelt en lidt varmere trøje. Det er træls at komme til at stå i en vejrsituation, hvor du ikke har det rigtige tøj med.

Pas og pung

Sidst men ikke mindst skal du huske at have dit pas og din pung med dig. Faktisk er disse to ting noget af det mest essentielle at huske, når du skal ud at rejse. Du kan nemlig ikke klare dig uden nogen af delene. Uden et pas kommer du slet ikke ombord på flyet og uden penge, kan du ikke købe dig til noget. Derfor er det en af de sidste ting, du skal huske at tjekke, at du har med dig, inden at du går ud ad døren.