Tilbygningen med kontor

Vi har de sidste to år arbejdet hjemmefra, og der har ikke været brug for et kontor, fordi skrivebordet bare stod i den ene side af stuen. Men det er der blevet lavet om på nu, for firmaet kører bedre end nogensinde. Det gjorde, at vi valgte at bygge til huset, for vi skulle alligevel bygge ud, så hvorfor ikke få et egentligt kontor og så få skrivebord og computere ud af stuen.

Et sted for sig selv

Vi ville gerne have muligheden for at lukke af til kontoret, og vi ville have nogle franske døre, da det på den måde ville være luftigt, behageligt og give et godt lysindfald på samme tid.

Vi ledte i byggemarkeder og tog kontakt til flere forskellige leverandører, men enten var kvaliteten for dårlig eller prisen alt for høj. Vi var ved at opgive ævred, men de sidste krampetrækninger og en sidste søgning gjorde, vi kom ind på https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html, hvor vi kunne få lige det, vi gik og ledte efter. Prisen var meget rimelig, og efter en snak med deres kundeservice var jeg solgt, for de var kompetente, venlige og meget servicemindede.

Perfekte døre

Vi bestilte en fransk dør, og til vores store overraskelse kom den frem allerede nogle få arbejdsdage senere, og vi kunne se, den var i en rigtig god kvalitet, og at den passede perfekt. Virkelig dejligt med et firma, som ikke kun yder en god service, men som også sørger for en hurtig levering og så samtidig leverer i en kvalitet, som er klart bedre end den pris, som den slags normalt indikerer.

Vi skal også bruge nogle andre småting til slutrenoveringen af både kontor og de værelser, som er bygget til, og der er ingen tvivl om, hvem vi vil bruge, for der er ikke ikke en finger at sætte på noget som helst ved dette firma, og det er ellers sjældent, det sker.