Find det rigtige telt til din næste telttur

Skal du på telttur med dine venner, men mangler I et telt at bo i? Der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til at finde det helt rigtige telt, og det kan godt være lidt af en jungle. I denne blogartikel kan I blive klogere på, hvilket telt I med fordel kan investere i til jeres tur. 

Tomandstelt 

Det er vigtigt, at når I overvejer, hvilket telt I skal have med til jeres tur, at I vælger et telt, der passer til det antal, I er afsted. Selvom I formentligt kommer til at tilbringe det mest af dagen udenfor, så er det rart at have et telt med god plads, når I skal sove. Et tomandstelt er derfor ideelt, hvis I bare er to afsted. Her skal I overveje, hvilket slags telt det være i forhold til jeres tur, da forskellige telte er mere velegnet til hårdere underlag end andre. 

Store telte

Skal I afsted en masse venner, kan det i flere tilfælde betale sig at købe et mindre antal større telte end mange små. Dette er også den oplagte løsning, hvis I er afsted med familien, hvor der kan være mindre børn med i det store telte. Børnene behøver dermed ikke at sove af alene i mindre telte, men kan i stedet for sove sammen med jer. Det er også her vigtigt, at I vælger telt alt efter, hvor I skal på telttur henne. De store telte har typisk flere funktioner end de mindre telte, som kan være nyttige, når børn er med på turen. 

Enkeltmandstelte

Skal du alene afsted for at nyde naturen i rolige og flotte omgivelser, så er ovenstående telte ikke nødvendigvis en løsning for dig. Enkeltmandstelte ser måske ikke ud af meget, men de kan både holde til regn, sne og kulde. Et enkeltmandstelt kan også være en løsning, hvis I er stadig i en større gruppe, da det kan bruges til at opbevare alle jeres ting. Dette kan I læse meget mere om hos xtragrej