Husk alt til mor og baby

Som nybagt forælder er der meget at tænke på og meget at vænne sig til. Derfor kan det også virke uoverskueligt med alle de ting, der skal anskaffes i starten af forældreskabet. Pludselig finder man ud af, hvor mange ting en baby kræver – og hvor meget en mor har brug for, som hun aldrig har haft brug for før. Dette gælder desuden både inden og efter babyens ankomst. Hvis du vil være på forkant, så du får mere tid til at nyde tiden som nybagt forælder, kan du læse med her. Herunder får du nemlig nogle tips til, hvad du skal huske at anskaffe til mor og baby. Hvis du vil have mere inspiration til, hvad du skal købe, kan du læse meget mere her: http://moderne-pusletasker.dk.

Amme- og ventetøj til mor

Når maven vokser, vil den kommende mor helt naturligt opleve, at bluserne krymper, og bukserne bliver svære at lukke. Derfor kommer det sikkert også helt naturligt; at ventetøj er noget af det, du skal huske. I ventetøj er der plads til den voksende mave, ligesom det er behageligt at have på. Nogle tænker, at det ikke kan betale sig at købe ventetøj – men det kan det! Det vil gøre graviditeten mere behagelig.

Når barnet er født, og hvis det skal ammes, er det en god ide at investere i ammetøj. Ammetøj gør det meget nemmere for moren at amme barnet, og derfor er det en rigtig god ide at huske, hvis du har planer om at skulle amme.

Den pakkede pusletaske

Pusletasken er nødvendig, både for mor og baby. Pusletasken er nem at transportere rundt, og der er plads til alt det nødvendige i den. En god ide er at investere i en pusletaske, der indeholder pusleunderlag og flaskevarmer, da det er utrolig praktisk. Når babyen bliver sulten eller skal skiftes, falder det ikke altid sammen med passende tidspunkter. Med den rigtige pusletaske, med det rigtige indhold, kan du skifte babyen hvor som helst – og varme en flaske, hvis det bliver nødvendigt.

Basisting – og nok af det

Inden fødslen har de fleste købt bodystockinger, stofbleer og andre basisting. Det er dog en rigtig god ide, at du køber mere, end du tænker er nok. Der skal bruges rigtig mange bodystockinger og rigtig mange stofbleer i starten, og hvis du vil undgå at skulle vaske tøj hele tiden, er det en god ide at købe ekstra af netop dette. Således kan du bruge tiden med din nye baby.